Berthelsen Consulting

Sæt SAMARBEJDE øverst på agendaen – fordi relationer er og bliver et vindende parameter 🥇

Berthelsen Consulting hjælper organisationer der ønsker at styrke deres samarbejde og etablere relationer der ”sidder i skabet”

Samarbejdet er nøglen 🔑 til styrket sammenhold og forbedret trivsel og det ”kit” der sikrer at I står sammen når det af og til bimler og bamler i hverdagen.

Hvor nogle vil foretrække at være i starten af en proces hvor det hele er åbent og nyt vil andre foretrække at tænke mere I hvordan vi lukker en given proces og får sat handling på. Begge tilgange er vigtige i en proces – og i et samarbejde.

Det vi hjælper jer med er at blive klogere på jer selv, men endnu vigtigere, at I bliver klogere på hinanden som kolleger, så I af den vej kan styrke jeres relationer og samarbejde.

Vi anvender Whole Brain modellen 🧠 som afsæt for en dialog om samarbejdet og ikke mindst potentialet for forbedring af samarbejdet. Vi har forskellige præferencer, så hvordan bruger vi den viden bedst i vores arbejdsrelationer.

Vi har udviklet flere pakker 📦 ”til formålet”, så du kan vælge den eller de pakker du har behov for. Du kan læse mere om hvad de konkret indeholder her:

📦 𝗪𝗵𝗼𝗹𝗲 𝗕𝗿𝗮𝗶𝗻 𝘀𝗲𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿 – 𝗵𝗮𝗹𝘃 𝗲𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗵𝗲𝗹 𝗱𝗮𝗴
Med dette seminar får I indblik i Whole Brain-modellen og indsigt i egen, hinandens og teamets profil. Vi drøfter også, hvordan jeres nye viden kan implementeres i hverdagen fx ift. roller, opgaver, interessenthåndtering osv.

📦 𝗪𝗵𝗼𝗹𝗲 𝗕𝗿𝗮𝗶𝗻 𝗶 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘀𝗶𝘀 – ½ 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴
Med denne inspirationsdag får I mulighed for at se og drøfte, hvad de bedste gør for at implementere Whole Brain i dagligdagen. Vi laver også en handlingsplan for de indsatser I finder mest værdiskabende og skal i gang med.

📦 𝗜𝗻𝗱𝗶𝘃𝗶𝗱𝘂𝗲𝗹𝗹𝗲 𝗪𝗵𝗼𝗹𝗲 𝗕𝗿𝗮𝗶𝗻 𝘁𝗶𝗹𝗯𝗮𝗴𝗲𝗺𝗲𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴𝗲𝗿
Med individuelle Whole Brain tilbagemeldinger får I mulighed for at få en dybere indsigt i egen profil og i den forbindelse få drøftet de muligheder og opmærksomhedspunkter den giver i dit arbejdsvirke.

📦 𝗞𝘂𝗿𝘀𝘂𝘀𝗽𝗮𝗸𝗸𝗲𝗻
Med kursuspakken får du mulighed for enten at deltage i et åbent kursus med Whole Brain-deltagere fra andre organisationer, eller du har mulighed for at sende flere deltagere eller evt. et helt hold afsted på et åbent Whole Brain kursus.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at forbedre jeres samarbejde, så kontakt mig endelig.

Du kan også læse mere om vores ydelser på hjemmesiden https://lnkd.in/gcdbvKu

/Frederik
Berthelsen Consulting
Mobil: 📞 23 70 02 66
https://lnkd.in/gcdbvKu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top