Berthelsen Consulting

Om os

Berthelsen Consulting

Om os
Vores opgave er at hjælpe dig med et overblik over det, der er vigtigst for jer, så I sammen kan sikre fremdrift og fejring i alt fra opgaver og projekter – og til jeres vigtigste nøgletal for organisationen. Derudover hjælper vi med at sætte excellent samarbejde på jeres agenda, så I sammen får et bedre indblik i jer selv, hinanden og ikke mindst dem I er til for.

Derfor kan man – lidt karikeret – sige, at vores ydelser ”står på to ben”.

Et strukturelt tavlemøde-ben og et relationelt samarbejds-ben.

For vi mener, at begge elementer er afgørende, hvis vi både skal lykkes med at komme i mål med det vi er sat i verden men ikke på bekostning af at det ikke sker på en ordentlig måde – så vi skal i mål men vi skal sikre os at alle er med ombord.

Du kan læse med om tavlemøder og samarbejde under Ydelser.

 

Virksomheden blev grundlagt i 2018 af Frederik G. Berthelsen. Frederik er en erfaren konsulent med dyb forståelse for organisationsstruktur, kultur og lederskab. Frederik har over 15 års erfaring og har hjulpet større og mindre organisationer i den private og offentlige sektor.

 

Hos Berthelsen Consulting er vores mission at styrke virksomheder og organisationer ved at udvikle og forbedre deres møder og samarbejde. Vi er specialister indenfor feltet og hjælper virksomheder, der ønsker bedre overblik over deres opgaver, projekter, deadlines og nøgletal, eller noget helt femte. Og ligeså hjælper vi virksomheder der ønsker excellent samarbejde ved at gå i dybden med den enkelte, teamets og afdelingens præferencer, så vi står stærkere sammen – i medgang og modgang.

 

Hos Berthelsen Consulting er vores værdier en hjørnestenen i vores arbejde med vores kunder.

Samarbejde: Vi er overbeviste om, at samarbejde ”overvinder alt”. Derfor er alle konsulentydelser tilrettelagt i et tæt samarbejde med kunden.

Ordentlighed: Det forpligter når vores kunder vælger os. Så derfor er ordentlighed af helt afgørende værdi. Ordentlighed for os betyder, at vi står ved vores ord, respekterer alle vores samarbejdspartnere og kunder, og vi leverer det, vi lover – hver gang.

Excellence: Vi efterstræber den højeste kvalitet i alt vi foretager os. Dette indebærer derfor en konstant stræben efter forbedring.

Scroll to Top