Berthelsen Consulting

Tavlemøder

Kom igang med effektive tavlemøder

Sådan kommer I igang med effektive tavlemøder
Berthelsen Consulting har specialiseret sig i, at udvikle og implementere tavlemøder til virksomheder, der ønsker bedre overblik over deres opgaver, projekter, deadlines og nøgletal. Eller noget helt femte.

Med effektive tavlemøder bliver det muligt at synliggøre hvorfor I er sat i verden og for hvem, så både ledere og medarbejdere i fællesskab kan få overblik over alt fra prioriteringer i opgaver til status på projekter

Derved bliver det synligt og muligt at tale åbent når I lykkes og skal fejre – men også om den læring der er når I næsten lykkes og gerne vil forbedre jer til næste gang.

Vi hjælper jer  hele vejen – før, under og efter. I den grafiske oversigt nedenfor viser vi jer vores forskellige løsninger, der både er effektive og simple at sætte igang. Sådan kommer I igang med effektive tavlemøder! 👇

VI HJÆLPER JER PÅ VEJ MED TAVLEMØDER

Startpakken

Med startpakken kommer I hurtigt i gang. Startpakken indeholder en afklaring af jeres behov så vi sammen får defineret jeres formål med tavlemødet og dermed input til tavlens indhold og design. Derudover er opsætning af tavledesign samt med-kig på første tavlemøde inkluderet. Og så er I i gang.

Feedbackpakken

Med feedbackpakken får I et antal feedback sessioner tilpasset jeres behov. Feedbackpakken indeholder et før-møde inden selve tavlemødet, et med-kig hvor vi kigger med og et feedback møde, hvor fokus er på de elementer der med fordel kan fastholdes og justeres.

Evalueringspakken

Med evalueringspakken får I mulighed for at lave en temperaturmåling på jeres tavlemøder. Evalueringspakken indeholder en evalueringssession hvor vi vurderer om tavlemødet indfrier formålet og hvad der evt. skal justeres. Der er fokus på tavlens- og tavlelederens evne til at skabe værdi ift. formålet, så vi både kommer om det indholdsmæssige og selve processen.

Tilpasningspakken

Med tilpasningspakken får I mulighed for selv at tilpasse den pakke I ønsker. Typisk vil tilpasningspakken indeholde et indledende møde hvor vi drøfter jeres behov og de dele af pakkerne I ønsker.

Ledersparringspakken

Med ledersparringspakken får du som tavleleder mulighed for at udvikle din tavleledelse, så I får mest mulig værdi ud af mødet. Til gavn for dig, dine medarbejdere og din organisation. Ofte kan tavleledelse også hænge sammen med den måde du i øvrigt bedriver driftsledelse, så derfor indeholder ledersparring også et fokus på hvordan du kan optimere den måde du bedriver driftsledelse/tavleledelse på i det daglige.

Kursuspakken

Med kursuspakken får du mulighed for enten at deltage i et åbnet kursus med tavle-deltagere fra andre organisationer eller du har mulighed for at sende flere deltagere eller evt. et helt hold afsted på et åbent kursus.

Scroll to Top