Berthelsen Consulting

💡 Har I planlagt jeres kommende seminar❓

Hvis ikke, så er et tema omkring SAMARBEJDE måske relevant?

Hvis SAMARBEJDE er vigtigt for jer og I mangler en ramme at drøfte det i, så udbyder jeg en seminarpakke 📦 med fokus på jeres samarbejde.

Og hvorfor så det?

Fordi relationer og vores evne til at samarbejde er og bliver et vindende parameter – for alle ”bundlinjer” – både dem vi kan måle og dem vi kan fornemme. Og vigtigst – så påvirker det positivt vores lyst til at gå på arbejde.

Samarbejdet er nøglen 🔑 til styrket sammenhold – og særligt vigtigt når det i perioder kan ”bimle og bamle” med opgaver, deadlines og pres på vores ressourcer.

Indhold i seminar:

På seminaret sætter vi fokus på jer som individer og jer som en del af ”holdet – så derfor bliver I på seminaret klogere på jer selv, men endnu vigtigere – klogere på hinanden som kolleger, så I af den vej kan styrke jeres relationer og samarbejde.

Jeg anvender Whole Brain modellen 🧠 som afsæt for en dialog om jeres forskelligheder – og kombinerer det med samarbejdsøvelser så I kan få sat jeres forskelligheder i spil.

Forud for seminaret kan I vælge at udfylde et spørgeskema så I har profilen med til seminaret eller I kan vælge en model hvor I selv laver jeres egen Whole Brain profil på seminaret – begge modeller kan fungere fint.

Derudover kigger vi på hvad de bedste gør ift. at implementere Whole Brain, så I får en klar ide om de muligheder værktøjet giver når i kommer hjem.

Hvis du er blevet nysgerrig på at høre mere så skriv herunder, PM eller på fgb@berthelsenconsulting.dk

Du kan også læse mere her:

https://lnkd.in/d5rtRcHD

Alt godt – og tak fordi du læste med.

/Frederik
Berthelsen Consulting
Mobil: 📞 23 70 02 66

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top